Calendar înscriere și taxe

Înscrierea se va face online pe pagina oficială a evenimentului https://lapetrovaseloinvie.ro/ – până în data de 9 mai 2022  sau la epuizarea numerelor initiale alocate (800 kituri in total). În limita numerelor disponibile vor fi acceptate înscrieri și la locul desfășurării evenimentului, înainte de concurs, cu achitarea taxelor de participare aferente perioadei de înscriere.

Înscrierea are ca scop rezervarea unui număr de concurs la una din cursele evenimentului și se face pe principiul “primul venit – primul servit”. Numarul se aloca numai dupa confirmarea platii taxei de participare. Inscrierea care nu este confirmata in termen de 3(trei) zile lucratoare poate fi anulata.

Numerele de concurs sunt limitate pentru fiecare probă, după cum urmează:

  • Cros 5 km:  300 de numere (participanți)
  • Cros 14 km: 400 de numere (participanți)
  • Cros 28 km: 100 de numere (participanți)

Participanții se vor înscrie on-line pe site-ul https://lapetrovaseloinvie.ro/ . Având în vedere simultaneitatea curselor, o persoana poate fi înscrisă la o singura cursă.

Transferul de la o cursă la alta se poate face înainte de startul curselor, prin renunțarea la cursa inițială și re-înregistrarea la noua cursa, în limita locurilor disponibile.

Odată înscrierea făcută, numele și prenumele persoanei precum și cursa aleasă vor fi publicate pe site-ul https://lapetrovaseloinvie.ro/

Înscrierea este validată doar după procesarea plății taxei de participare. Numerele concurenților se vor aloca în funcție de data de procesare a plății.

DISTRIBUIREA NUMĂRULUI DE PARTICIPARE

Se va face începând cu data de 13 mai 2022 în locațiile anunțate pe pagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul https://lapetrovaseloinvie.ro/ . Participanților înscriși și confirmați prin plata taxei de participare li se va distribui un kit de participare specific cursei la care s-au înscris.

Alternativ, în data cursei există posibilitatea atribuirii unui număr de concurs fără înscrierea on-line în limita numerelor rămase disponibile însă aceasta nu este garantată.

TAXA DE PARTICIPARE

Participarea la acest eveniment se face pe baza demonstrării achitării unei taxe de participare. Taxele de participare la curse, pentru persoanele care isi platesc individual aceasta taxa, sunt date în tabelul de mai jos, în funcție de data achitării acestora:

Tip cursă Până la 10.04.2022 sau epuizarea a 400 kituri Incepand cu 11.04.2022
5 km 100 lei 120 lei
14 km 100 lei 120 lei
28 km 100 lei 120 lei

In limita locurilor disponibile la locul de start acestea vor putea fi achiziționate pentru 150 lei.

Daca taxa de participare este platita de catre o companie taxele vor fi de 200 lei  indiferent de momentul in care se face inscrierea. In cazul in care sunteti companie si doriti sa platiti pentru participarea angajatilor dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

Taxa de participare se va achita în contul Alergotura menționat mai jos, menţionând la detaliile de plată: „Participare La Petrovaselo in vie, cursa 5, 14 sau 28 km – Nume, prenume” (numele persoanei pentru care se efectuează plata):

RO45.BACX.0000.0007.9166.2000 al CS Asociația Alergotura deschis la banca Unicredit,  CIF 30549630