Calendar înscriere și taxe

Înscrierea se va face online pe pagina oficială a evenimentului https://lapetrovaseloinvie.ro/ – până în data de 19 mai 2024  sau la epuizarea numerelor initiale alocate (800 kituri in total). Nu sunt acceptate înscrieri  la locul desfășurării evenimentului.

Înscrierea are ca scop rezervarea unui număr de concurs la una din cursele evenimentului și se face pe principiul “primul venit – primul servit”. Numărul se alocă numai după confirmarea achitării taxei de participare. Înscrierea care nu este confirmată în termen de 3 (trei) zile lucratoare poate fi anulată de organizator.

Numerele de concurs sunt limitate pentru fiecare probă, după cum urmează:

  • Cros 5 km:  300 de numere (participanți)
  • Cros 14 km: 400 de numere (participanți)
  • Cros 28 km: 100 de numere (participanți)

Înscrierea participanților se face on-line pe site-ul https://lapetrovaseloinvie.ro/ . Având în vedere simultaneitatea curselor, o persoana poate fi înscrisă la o singura cursă.

Transferul de la o cursă la alta se poate face înainte de startul curselor, prin renunțarea la cursa inițială și re-înregistrarea la noua cursă, în limita locurilor disponibile.

Odată înscrierea făcută, numele și prenumele persoanei precum și cursa aleasă vor fi publicate pe site-ul https://lapetrovaseloinvie.ro/

Înscrierea este validată doar după achitarea și confirmarea taxei de participare. Numerele concurenților se vor aloca în funcție de data de procesare a plății.

DISTRIBUIREA NUMĂRULUI DE PARTICIPARE

Se va face începând cu data de 23 mai 2024 în locațiile anunțate pe pagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul https://lapetrovaseloinvie.ro/ . Participanților înscriși și confirmați prin plata taxei de participare li se va distribui un kit de participare specific cursei la care s-au înscris.

TAXA DE PARTICIPARE

Participarea la acest eveniment se face pe baza demonstrării achitării unei taxe de participare. Taxele de participare la curse, pentru persoanele care o achită individual, sunt date în tabelul de mai jos, în funcție de data achitării acestora:

Tip cursă Până la 15.04.2024 Începând cu 15.04.2024
5 km 160 lei 180 lei
14 km 180 lei 200 lei
28 km 180 lei 200 lei

Dacă taxa de participare este achitată de catre o companie, taxele vor fi de 300 lei  indiferent de momentul în care se face înscrierea și de cursa aleasă. Companiile care doresc să achite înscrierea pentru participarea angajaților sunt rugate să contacteze organizatorul la mail@alergotura.ro.

Taxa de participare se va achita prin plată online sau prin transfer bancar în contul Alergotura menționat mai jos, menţionând la detaliile de plată: „Participare La Petrovaselo in vie, cursa 5, 14 sau 28 km – Nume, prenume” (numele persoanei pentru care se efectuează plata):

RO45.BACX.0000.0007.9166.2000 al CS Asociația Alergotura deschis la banca Unicredit,  CIF 30549630