Lista participanți

Editia din 2020 nu va mai avea loc

ATENTIE!
Daca numele tau nu apare la cursa selectata sau ai gasit mentiunea INP la status, in dreptul numelui atunci ai avut o tentativa de inscriere care nu a fost finalizata (incompleta) iar aceasta nu atrage nicio obligatie din partea organizatorului. Va trebui sa luati procesul de inscriere de la capat si sa-l finalizati fie cu o plata online (cu cardul) fie cu promisiunea unui transfer bancar.

Mentiunea PPD la status arata o iscriere corecta dar pentru care nu s-a facut plata in trei zile lucratoare, conform regulamentului. Dupa expirarea acestui interval si trimiterea unui mesaj de improspatare a memoriei organizatorul poate sa anuleze inscrierea. Acest status NU garanteaza retinerea unui loc la cursa pentru o plata ulterioara sau inscrierea la cursa. Ce puteti face? Accesati linkul primit in mailul de multumire pentru inscriere si faceti plata, anuntand acest lucru la mail@alergotura.ro sau faceti o noua inscriere pe care o finalizati cu o plata.

Simplu: daca in tabelul de mai jos ai atribuit un numar de concurs si esti confirmat (CONF), atunci totul e OK! Ne vedem in vie! 🙂

Multumim