Lista participanți

ATENTIE!
Daca numele tau nu apare la cursa selectata sau ai gasit mentiunea INP la status, in dreptul numelui atunci ai avut o tentativa de inscriere care nu a fost finalizata (incompleta) iar aceasta nu atrage nicio obligatie din partea organizatorului. Va trebui sa luati procesul de inscriere de la capat si sa-l finalizati fie cu o plata online (cu cardul) fie cu promisiunea unui transfer bancar.

Mentiunea PPD la status arata o iscriere corecta dar pentru care nu s-a facut plata in trei zile lucratoare, conform regulamentului. Dupa expirarea acestui interval si trimiterea unui mesaj de improspatare a memoriei organizatorul poate sa anuleze inscrierea. Acest status NU garanteaza retinerea unui loc la cursa pentru o plata ulterioara sau inscrierea la cursa. Ce puteti face? Accesati linkul primit in mailul de multumire pentru inscriere si faceti plata, anuntand acest lucru la mail@alergotura.ro sau faceti o noua inscriere pe care o finalizati cu o plata.

Simplu: daca in tabelul de mai jos ai atribuit un numar de concurs si esti confirmat (CONF), atunci totul e OK! Ne vedem in vie! 🙂

Multumim