Noutati 2021

După un an de așteptare putem face anunțul mult așteptat: în 22 mai 2021 alergăm la Petrovaselo în vie!

Ediția din acest an vine cu câteva noutăți, cele mai multe fiind legate de măsurile de protecție împotriva SARS-COV 2:

  • Vom avea o ediție cu doar 400 de participanți și un număr limitat de voluntari.
  • Cei care au fost confirmați pentru ediția din 2020 și și-au menținut opțiunea de participare sunt automat confirmați pentru această ediție. Un e-mail cu instrucțiuni va fi trimis fiecăruia dintre cei 281 de înscriși.
  • Suntem nevoiți să renunțăm la acțiunea de socializare (dragă atât nouă cât și vouă) de recuperare cu gulaș și un pahar de vin. In schimb la finish va asteapta, pe linga medalia de finisher si o sticla de vin de Petrovaselo. Gazda noastră, Cramele Petrovaselo vă oferă o reducere de 5% pentru toate cumpărăturile facute la magazinul cramei.
  • Nu vom putea organiza transportul cu autobuz către Petrovaselo, astfel că va trebui să găsiți un mijloc de a ajunge acolo. Celor care au platit deja transportul le vom returna banii.
  • Această ediție nu va avea un tricou de bumbac – ne vom revanșa la edițiile viitoare. Cei care își doresc neapărat un tricou de bumbac “La Petrovaselo in vie” ne pot trimite un e-mail iar noi vom căuta printre cele câteva zeci de tricouri de la edițiile trecute daca iti putem oferi gratuit unul pe masura ta. Nu promitem, dar încercăm.
  • Pe toată durata evenimentului, mai puțin perioada când sunteți în cursâ va fi obligatorie purtarea maștii de protecție. Nu vom purta negocieri la locul evenimentului legate de oportunitatea si eficacitatea măsurilor antiepidemice. Dacă știi ca nu poți respecta regulile impuse de autoritati te rugam sa uzezi de posibilitatea de a te retrage sau să nu te înscrii în acest an. Condițiile de distanțare fizică pe toată durata evenimentului.