Reprogramare eveniment

Actualizare 13 august 2020

Dragi prieteni alergători,

La fel ca voi așteptăm și noi să putem da verde la alergare.
Din păcate nu se întrezărește sfârșitul crizei în care ne aflăm astfel că suntem nevoiți să ne conformăm actualelor restricții și recomandări.

Editia programata pentru acest an nu poate avea loc, prin urmare, am luat decizia să reprogramăm evenimentul nostru  pentru data de 22 mai 2021.

 

Deși nouă ne-ar face plăcere să-i vedem pe toți cei înscriși la data noului start, dacă nu mai puteți participa vă oferim doua alternative:

1. Daca doresti sa renunti la participare si sa iti recuperezi taxa de participare, mai putin o suma fixa de 15 de lei reprezentand o parte din costurile bancare si de organizare, trebuie sa ne trimiti un mail la adresa mail@alergotura.ro , pana la data de 20 august 2020, in care sa ne soliciti acest lucru, iar daca ai facut plata prin transfer bancar (nu prin card) sa ne trimiti datele bancare (titular cont, IBAN). Returnarea taxei se va face in perioada 21 august – 4 septembrie 2020.

2. Inscrierea automata pentru evenimentul „La Petrovaselo in Vie” din 22 mai 2021, la aceeasi proba.

In lipsa oricarei actiuni din partea dumneavoastra pana la data de 20 august 2021 vom considera varianta 2 ca varianta implicita.
 
Variantele de mai sus se aplica tuturor celor care s-au inscris si au achitat taxa de participare iar ca urmare apar ca si confirmati (CON) in lista de participanti