Reprogramare eveniment

Dragi prieteni alergători,

La fel ca voi așteptăm și noi să putem da verde la alergare.
Din păcate nu se întrezărește sfârșitul crizei în care ne aflăm astfel că suntem nevoiți să ne conformăm actualelor restricții și recomandări.

Prin urmare, am luat decizia să reprogramăm evenimentul nostru din vie  pentru data de 29 August 2020. Data a fost stabilită împreună cu gazda noastră – Crama Petrovaselo si pare acum ca cea mai buna alegere pentru desfasurarea evenimentului. Speram ca situatia la acel moment ne va permite, intr-un final, sa ne bucuram de alergare si vin…

Deși nouă ne-ar face plăcere să-i vedem pe toți cei înscriși la data noului start, dacă nu mai puteți participa vă oferim câteva alternative. Te rog să ne scrii pe mail@alergotura.ro numai dacă nu mai poți participa și vrei să:
– oferi locul tău altui participant;
– donezi taxa de înscriere pentru un proiect caritabil – noi am deschis pe platforma Timotion un proiect care colectează fonduri pentru spitalele din Timișoara împotriva COVID 19, vezi www.timotion.ro ;
– recuperezi taxa de participare, mai putin o suma fixa de 15 de lei reprezentand o parte din costurile bancare si de organizare.

Oricum, noi îți sugerăm să rămâi înscris, poate se mișcă lucrurile în favoarea ta și poți participa la evenimentul unic din viile banatului.

Vom savura împreună un pahar de vin rece la sfârșitul unei curse de povestit https://vimeo.com/271556392.