Traseu

Traseu

Evenimentul va cuprinde trei curse, desfășurate simultan, al căror start se va da din Crama Petro Vaselo Winery în data de 18 mai 2019 la ora 09:30, care se vor desfășura pe un traseu marcat, în zona localităților Petrovaselo – Cralovăț și împrejurimi.

Va fi o cursa populara, de descoperire a alergarii pe poteca, cu lungimea de aproximativ 5 km (vezi traseu aici), si doua curse mai tehnice, care se vor desfasura pe o bucla de 14 km, ce poate fi vizualizata aici.

  • Cros 14 km (diferența de nivel pozitivă fiind de 275 metri)
  • Cros 28 km (diferența de nivel pozitivă fiind de 550 metri)

Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua modificări minore ale traseelor pentru a facilita desfășurarea în bune condiții de confort și siguranță a Evenimentului. Aceste modificări vor fi făcute publice pe site-ul web și pe pagina de Facebook a Evenimentului (https://www.facebook.com/events/130568587863845/) dacă vor exista deviații substanțiale de la traseele inițiale.

Traseul Cursei de 28 km este identic cu cel al cursei de 14 km și este realizat prin parcurgerea acestuia de două ori, a doua buclă fiind parcursă în sens invers.

Traseele vor fi semnalizate cu bandă de atenționare și/sau indicatoare, iar punctele de schimbare a direcției vor fi deservite de voluntari.